Image Alt

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Η μοναδική εμπειρία που προσφέρει η OPAP ARENA, επεκτείνεται στους φιλόξενους και ευχάριστους χώρους εστίασης και αναψυχής που υπάρχουν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της και έχουν διαμορφωθεί με σεβασμό στις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ αλλά και στην ιστορία της ομάδας.

Οι υπηρεσίες εστίασης παρέχονται από την εταιρεία  Gendal, μέλος του γνωστού και πετυχημένου ομίλου εστίασης nice n easy group. H Gendal δραστηριοποιείται στο χώρο της  γαστρονομίας, του τουρισμού και της ψυχαγωγίας με μεγάλα έργα, σε χώρες όπως η Κύπρος, το Dubai και οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Στην Ελλάδα η πρώτη μεγάλη συνεργασία της είναι το εντυπωσιακό γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο όμιλος nice n easy group έχει συνεχή και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της εστίασης  από το 2008 σε Αθήνα, Μύκονο και Κύπρο. Είναι γνωστός και αγαπητός στο ελληνικό και διεθνές κοινό για την farm-to-table φιλοσοφία του, τις ποιοτικές πρώτες ύλες  και τα βιολογικά προϊόντα που προμηθεύεται αποκλειστικά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, δίνοντας έμφαση στην εποχικότητα και την τοπικότητα των πρώτων υλών.

Με γνώμονα την ευεξία, την αγάπη και το σεβασμό προς τον άνθρωπο και με οδηγό τις μνήμες και τις παραδοσιακές γεύσεις των παιδικών μας χρόνων,  προσφέρει στους πελάτες του μοναδικά γευστικά ταξίδια αξιοποιώντας τα αγνά υλικά και την αστείρευτη δημιουργικότητα των chefs του Ομίλου.

Το nice n easy group έχει βραβευτεί για την ποιότητα των πιάτων του και τις επιχειρηματικές πρακτικές του τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Σημαντικές διακρίσεις έχει λάβει για τις φιλικές προς το περιβάλλον τακτικές που ακολουθούν καθώς και για τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και βιωσιμότητας.

Οι χώροι

Το παραδοσιακό καφενείο “Ο ΒΟΣΠΟΡΟΣ” χωρητικότητας 300 ατόμων  είναι το σημείο συνάντησης των φίλων της Ένωσης. Εδώ μπορούν  να απολαύσουν τον καφέ τους, διάφορα σνακς ή ροφήματα και να δουν τον αγώνα τις ημέρες που παίζει η ομάδα. Το καφενείο θα είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας για αυτούς  που θέλουν να βρεθούν στο σπίτι της κιτρινόμαυρης αγαπημένης και  να συζητήσουν για τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις  και όχι μόνο.

Στο εντυπωσιακό  εστιατόριο “ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ” των 1000 τετραγωνικών μέτρων με δυνατότητα φιλοξενίας 400 ατόμων και τη μοναδική πανοραμική θέα στον αγωνιστικό χώρο το φίλαθλο κοινό της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και να δοκιμάσει πεντανόστιμα και οικεία πιάτα  μαγειρεμένα με σύγχρονες τεχνικές και αγνά ποιοτικά υλικά που ξυπνούν μνήμες και συναισθήματα νοσταλγίας. Το εστιατόριο θα λειτουργήσει στο άμεσο μέλλον σε καθημερινή βάση.

Το υψηλής αισθητικής BAR Lounge είναι σχεδιασμένο για να φιλοξενεί  εκδηλώσεις και δεξιώσεις προς τιμήν των ξένων αποστολών στο πλαίσιο των διεθνών υποχρεώσεων της ΑΕΚ. Στον εντυπωσιακό χώρο φιλοξενούνται σε ειδικές προθήκες όλα τα κύπελλα  που έχει κατακτήσει η ομάδα στη διάρκεια της ιστορικής της πορείας.

Για για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων κατά τις μέρες διεξαγωγής των αγώνων  υπάρχουν επίσης  23  κυλικεία  και 5 καντίνες περιμετρικά του γηπέδου με ποικιλία επιλογών για γρήγορο φαγητό και διάφορα αναψυκτικά και ροφήματα. Παράλληλα,  σχεδιάζεται  μια ειδική εφαρμογή για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τις υπηρεσίες εστίασης και αναψυχής συμπληρώνουν τα 2 VVIP bars που λειτουργούν τις ημέρες των αγώνων και εξυπηρετούν τις ανάγκες των επίσημων προσκεκλημένων της ομάδας.

Close

Η ΑΕΚ επέστρεψε στο σπίτι της. Στα ιερά χώματα των προγόνων μας. Η OPAP ARENA ανοίγει τις πύλες της και η ιστορία γράφεται ξανά από την αρχή!

Our socials
About